Η πρώτη συνάντηση του Πατούλη με τους περιφερειακούς του συμβούλους

Μήνυμα ενότητας και σύνθεσης έστειλε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απευθυνόμενος σε περιφερειακούς συμβούλους και συνεργάτες της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα ο κ. Πατούλης τόνισε πως η σαφής ετυμηγορία των πολιτών της Αττικής εκτός από ιδιαίτερη τιμή και χαρά, αυξάνει για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του το αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούν με ταχύτητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά.

«Ο κόσμος μας αγκάλιασε και προσδοκά πολλά από εμάς» τόνισε πρόσθεσε : « Αυτή η μεγάλη νίκη, είναι νίκη όλων μας. Θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας, πράξη για να δώσουμε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του λεκανοπεδίου. Στόχος μου είναι να είμαι Περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους».

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη, ανέφερε πως άμεσα θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας με στόχο την εξειδίκευση και επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού σε διάφορους τομείς, ενώ τόνισε ότι προγραμματίζονται συναντήσεις του τόσο με την απερχόμενη Περιφερειάρχη Ρ. Δούρου όσο και με όλους τους Δημάρχους που εξελέγησαν στην Αττική.

Όπως επισήμανε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη διαμόρφωση προγραμματικών προτάσεων σε διάφορα ζητήματα με έμφαση στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών όπως και των δομών πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου, στην επένδυση σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας και στην ανακύκλωση, στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων και στην ορθή διευθέτηση των όμβριων υδάτων, με στόχο την καλύτερη αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής. Προτεραιότητα όμως θα δοθεί και στην ανάπτυξη δικτύων αθλητισμού και πολιτισμού στις γειτονιές της Αττικής σε συνεργασία και με την εκκλησία αλλά και με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας, όπως διαμήνυσε.

« Θα διαχειριζόμαστε τα χρήματα των πολιτών με δικαιοσύνη και διαφάνεια με στόχο τη βελτίωση της ζωής τους αλλά και τη διασφάλιση του δικαιώματος τους να ζουν ισότιμα, σε κάθε γωνιά της Αττικής» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης κλείνοντας.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Ν. Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα