

Τρεις ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο της Δράμας μεταφέρονται μέσα σε ειδικές κάψουλες με C-130 από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Καβάλας σε νοσοκομεία της Αθήνας για να έχουν την περίθαλψη που χρειάζονται.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το νοσοκομείο της Δράμας υπήρχε τις τελευταίες ημέρες μεγάλη πίεση ενώ είχαν προβλήματα με τη διάθεση οξυγόνου, γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαίο η μεταφορά των τριών αυτών ανθρώπων καθώς η κατάσταση της υγείας τους είναι σοβαρή και θα πρέπει να νοσηλευθούν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Μιλώντας στο liberal.gr ο γενικός γραμματέας Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, είχε υπογραμμίσει πριν λίγες ημέρες πως σε κάθε περίπτωση υπάρχει σχέδιο για απομακρυσμένες διακομιδές, όπως συμβαίνει με τα περιστατικά στα νησιά αν παραστεί αντίστοιχα τέτοια ανάγκη, οι όποιες διακομιδές χρειαστούν θα γίνουν με το C-130 και τις “κάψουλες” που διαθέτει πλέον στη χώρα, για τη μεταφορά ασθενών με λοιμώδη νοσήματα, με όλες τις συνθήκες ασφαλείας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.