

Η ενίσχυση της στρατιωτικής υποστήριξης προς το Ισραήλ που ανακοίνωσε η Ουάσινγκτον για να βοηθήσει το εβραϊκό κράτος να αντιμετωπίσει την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς ισοδυναμεί με «συμμετοχή σε επίθεση εναντίον του λαού μας», ανέφερε σήμερα το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα στην εξουσία στη Γάζα.
«Η ανακοίνωση των ΗΠΑ (για πρόσθετη αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ) είναι πραγματική συμμετοχή στην επίθεση εναντίον του λαού μας», ανέφερε μια ανακοίνωση της Χαμάς. «Αυτές οι ενέργειες δεν φοβίζουν τον λαό μας ούτε την αντίσταση που θα συνεχίσει να τον υπερασπίζεται», προσθέτει η ανακοίνωση της Χαμάς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.
Η πολιτική του Τραμπ για τα κρυπτονομίσματα προκαλεί ανησυχία και χάσμα μεταξύ ΕΕ – ΕΚΤ
Γραμμές μάχης λαμβάνουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν.