Η ProCredit Bank συναντά τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης – Μια συνδιοργάνωση με τον ΣΕΒΕ

Η ProCredit Bank συνδιοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Δεξιοτήτων DT&S  με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ   εκδήλωση γνωριμίας με τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, στην οποία δραστηριοποιείται από το 2015

 

Προηγήθηκε ένα roadshow  18 μηνών  στην Βόρεια Ελλάδα & στην Θεσσαλία με σταθμούς  στην Βέροια , στην Κατερίνη , στην Κοζάνη , στα Γρεβενά , στα Τρίκαλα , στον Βόλο , στην Λάρισα, στις Σέρρες & στην Καβάλα .

 

Με αφορμή την  εκδήλωση, ο  Πρόεδρος της ProCredit Bank κ. Petar Slavov δήλωσε :

image.png

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα υποδεχθούμε ακόμη περισσότερους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης , έδρα του υποκαταστήματος μας για όλη την Ελλάδα , μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας μας στην χώρα .

4000 ελληνικές επιχειρήσεις μας εμπιστεύτηκαν σε αυτά τα χρόνια ενώ στηρίξαμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ανέρχονται στο μισό δις ευρώ.

Μας τιμά ιδιαιτέρως η συνδιοργάνωση με τον ΣΕΒΕ – Σύνδεσμο Εξαγωγέων ενώ προσβλέπουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες με όλα τα Επιμελητήρια , τους Εμπορικούς Συλλόγους & τους φορείς επιχειρηματικότητας  της Θεσσαλονίκης στο εγγύς μέλλον»

 

 

O Προέδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ κΣυμεών Διαμαντίδης ενόψει της κεντρικής εκδήλωσης της  Procredit Bank της Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη επεσήμανε :

 

«Ως Πρόεδρος του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνδιοργάνωση αυτής της συνάντησης γνωριμίας των επιχειρηματιών της πόλης μας με την Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα ProCredit Bank. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο, γι’ αυτό το λόγο με την παρούσα δράση προσπαθούμε να προσφέρουμε νέες προοπτικές στους επιχειρηματίες μας. Μαζί με την ProCredit Bank με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τις προηγμένες υπηρεσίες της που στόχο έχουν την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θέλουμε να δώσουμε νέες δυνατότητες στις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.»

 

Την εκδήλωση θα συμπαρουσιάσουν η υπεύθυνη επικοινωνίας της τράπεζας στην Ελλάδα / δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και η διακεκριμένη δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Μαρία Σαμολαδά.

image.png

Λίγα λόγια για την ProCredit Bank Greece

 

Η «έξυπνη» ψηφιακή τράπεζα παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, με έδρα την Φρανκφούρτη, διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται από το 2015 στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της ProCredit Bank βρίσκεται η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύει, ότι η ανάπτυξή της είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναγκαία συνθήκη για μία συνεχή μεγέθυνση της οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική συνοχή.

 

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Μέσω της καταρτισμένης ομάδας της στην Ελλάδα, προσφέρει σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία, δίνοντας πάντα έμφαση στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές τόσο για φυσικά πρόσωπα που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους όσο και για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να επενδύουν στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου λειτουργίας τους, στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι μέσω της διεθνούς της παρουσίας, η ProCredit Bank διαθέτει την εμπειρία για να στηρίξει σε επίπεδο συμβουλευτικής τους πελάτες της, προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους με αποτελεσματικό τρόπο και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

Οι αριθμοί για την Procredit Bank – Holding

Στοιχεία ενεργητικού 8 δις ευρώ – 45.000 επιχειρηματικοί πελάτες – 3.200 άτομα προσωπικό και 92% δανειακό χαρτοφυλάκιο σε ΜμΕ.

 

Δανειακό χαρτοφυλάκιο της ProCredit Bank στην Ελλάδα

Έμφαση σε τομείς που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας ,μέσο εκταμιευμένο επιχειρηματικό δάνειο 400.000 ευρώ. Το 2022, το 99% του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου αφορούσε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Χρηματoδότηση «πράσινων» έργων

Υποστήριξη συνολικά 600 έργων: Ενεργειακές κοινότητες, ανανεώσιμη ενέργεια, εξοπλισμός και μηχανήματα ενεργειακής αποδοτικότητας.

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit

65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα και 50% των μεταφορών σε διεθνή εμβάσματα

 

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit

65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα & 50% των μεταφορών σε διεθνή εμβάσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την
Ειρήνη Νικολοπούλου , Υπεύθυνη Επικοινωνίας της τράπεζας
στο [email protected]

*ProCredit Bank – Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης:
Στέλιου Καζαντζίδη 47, Τ.Κ. 57001,
9o χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα