

Σε νέα διεύθυνση λειτουργεί από σήμερα το κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 17, μεταστεγαζόμενο από την οδό Πολυτεχνείου 27-29.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεταφορά του καταστήματος σε μια περιοχή της πόλης ιδιαιτέρως κεντρική καταγράφει την πρόθεση της Τράπεζας για πιο άμεση εξυπηρέτηση τόσο των ιδιωτών όσο και των μικρών και μεγαλύτερων επιχειρήσεων.
Η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πόλη με μεγάλη επιχειρηματική και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, μια ιδιαιτέρως σημαντική αγορά .
Η Τράπεζα με λύσεις προηγμένης τραπεζικής σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις αλλά και με αποδόσεις ικανοποιητικές σε ό,τι αφορά τα επενδυτικά και καταθετικά προϊόντα απευθύνεται στον ιδιώτη και μικρομεσαίο επιχειρηματία και προσδοκά να στηρίξει τη δραστηριότητά του.
Σχετικά Νέα
Intralot: Διαψεύδει δημοσίευμα για διασυνοριακή συγχώνευση
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 809/22.04.2025 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά.
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αύξηση οικονομικών μεγεθών και νέες επενδύσεις
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ παρουσίασε αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2024, ο οποίος.
Novo Nordisk: Το χάπι αδυνατίσματος της Eli Lilly ρίχνει 7% τη μετοχή
Πάνω από 7% υποχωρεί η μετοχή της Novo Nordisk εν μέσω ανησυχιών ότι ένα.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».