

Οι ΗΠΑ είναι πολύ ανοιχτές σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία όσον αφορά τη συνεχιζόμενη ουκρανική κρίση, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, αλλά προειδοποίησε ότι η χώρα της μαζί με τους συμμάχους της θα επιβάλλουν σημαντικές και άνευ προηγουμένου οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία αν εισβάλει στην Ουκρανία.
Τα εθνικά σύνορα δεν πρέπει να αλλάζουν δια της βίας, είπε.
“Εχουμε προετοιμάσει οικονομικά μέτρα που θα είναι άμεσα, σφοδρά και κοινά. Θα στοχοποιήσουμε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ρωσίας και τις βασικές της βιομηχανίες”, προειδοποίησε η Χάρις.
“Σήμερα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί μας και οι εταίροι μας είμαστε πιο κοντά. Σήμερα είναι ξεκάθαροι οι στόχοι μας. Και σήμερα είμαστε ακόμη πιο βέβαιοι για το όραμά μας. Δεν θα πρέπει να υποτιμάται η ισχύς μας. Γιατί βρίσκεται στην ενότητά μας. Όπως έχουμε δείξει πάντα χρειάζεται πολλή μεγαλύτερη δύναμη να χτίσεις κάτι από ό,τι χρειάζεται για να το γκρεμίσεις”.
Η Χάρις υποστήριξε ότι η Ρωσία ακολουθεί μια δοκιμασμένη συνταγή κατασκευάζοντας μια απειλή και στη συνέχεια διαψεύδοντας ότι συμβαίνει κάτι με τις ενέργειές της στην Ουκρανία. “Οι πράξεις τους δεν συμβαδίζουν με τα λόγια τους”, σχολίασε η Χάρις.
Σχετικά Νέα
Amazon: Διέψευσε ότι σχεδιάζει να δείχνει στην πλατφόρμα την επιβάρυνση των τιμών από τους δασμούς Τραμπ
Η Amazon διέψευσε ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο αμερικανικός κολοσσός εμπορίου σχεδιάζει να.
Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά AfD στη Γερμανία
Μια βδομάδα πριν από την ανάδειξη του Φρίντριχ Μερτς στη θέση του καγκελάριου από.
Carlsberg: Οι Δανοί μποϊκοτάρουν την Coca-Cola
Οι Δανοί καταναλωτές μποϊκοτάρουν την Coca-Cola, σύμφωνα με την Carlsberg, η οποία εμφιαλώνει τα.
Δασμοί-Αυτοκίνητα: Ο Τραμπ προσφέρει μερική απαλλαγή σε όσους κατασκευάζουν στις ΗΠΑ
Απαλλαγή μέρους των δασμών ύψους 25% σε ορισμένα οχήματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός.