

Η Νορβηγία, η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής πετρελαίου στη Δυτική Ευρώπη δήλωσε σήμερα ότι εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο για τη μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής της, αν ο ΟΠΕΚ+ υλοποιήσει τη συμφωνία για τη μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής του.
«Το πως θα υλοποιηθεί μία μείωση της πετρελαϊκής παραγωγής από τη Νορβηγία, αλλά και το μέγεθός της, θα πρέπει να το επανεξετάσουμε» δήλωσε η υπουργός Πετρελαίου και Ενέργειας Τίνα Μπρου, σε γραπτή δήλωσή της, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, προς το πρακτορείο Reuters.
Σχετικά Νέα
Λονδίνο: Πυρκαγιά σε υποσταθμό ηλεκτρικού ρεύματος – Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε υποσταθμό ηλεκτρισμού στο Δυτικό Λονδίνο. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Τουλάχιστον 100 πυροσβέστες.
Φινλανδία: Δημοσκόπηση δείχνει σημαντική μείωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις εγγυήσεις ασφαλείας του ΝΑΤΟ
Η εμπιστοσύνη των Φινλανδών στις εγγυήσεις ασφαλείας του ΝΑΤΟ μειώθηκε σημαντικά μετά την επιστροφή.
Βατικανό: Ο Ιταλός καρδινάλιος Μπέτσιου δεν θα πάρει μέρος στο Κονκλάβιο
Ο καρδινάλιος Άντζελο Μπέτσιου, από τη Σαρδηνία, δεν θα συμμετάσχει στο Κονκλάβιο στις 7.
Ιράν: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί έπειτα από φονική έκρηξη σε λιμάνι
Οι πυροσβέστες κατάφεραν αργά χθες το βράδυ «να θέσουν υπό έλεγχο» την πυρκαγιά που μαινόταν από.