

Κάτι… απρόβλεπτο έμελλε να ζήσει σήμερα η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, η οποία μετέβη στο Βερολίνο για να συναντηθεί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις του Brexit.
Η Μέι έφτασε έξω από την καγκελαρία, όπου είχε στρωθεί κανονικά το κόκκινο χαλί, όμως… δεν την υποδέχθηκε κανείς!
Η αμηχανία της Βρετανίδας πρωθυπουργού, όπως φαίνεται και στο βίντεο, είναι εμφανής, καθώς βγήκε από το αυτοκίνητό της και δεν είδε πουθενά την Ανγκελα Μέρκελ, η οποία πάντα υποδέχεται τους ηγέτες έξω από το κτίριο, και έτσι μπήκε μέσα μόνη της.
Ο λόγος βέβαια που συνέβη αυτό, δεν ήταν πως η Γερμανίδα Καγκελάριος… ξεχάστηκε και δεν βγήκε έξω για να υποδεχθεί τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, αλλά το ότι η Τερέζα Μέι έφτασε λίγο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν μέχρι και οι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί.
Μετά από λίγο η Τερέζα Μέι και η Άνγκελα Μέρκελ βγήκαν έξω και αντάλλαξαν την καθιερωμένη χειραψία.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.