

«Πολύ μεγάλο το κακό που τους βρήκε», ανέφερε ο Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επικεφαλής της ομάδας των Κυπρίων πυροσβεστών Δημήτρης Κατσίφλης, για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.
«Επιχειρήσαμε στη Βαρυμπόμπη και στους Θρακομακεδόνες. Αρκετές οι ζημιές στις εν λόγω περιοχές, δεν περιγράφονται. Μεγάλος ο αριθμός σπιτιών έχει καεί, πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους που φαίνεται να εγκατέλειψαν οι οδηγοί τους για να διασωθούν», σημείωσε, σύμφωνα με το sigmalive, ο κ. Κατσίφλης.
«Πολύ μεγάλο το κακό που τους βρήκε. Επιχειρήσαμε μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα της Ελλάδας, το Ολυμπιακό Χωριό κινδύνευσε. Κοντά στην Κηφισιά υπήρξε αναζωπύρωση», προσέθεσε.
Ερωτηθείς για το αν θα συνδράμουν σε άλλα μέτωπα, όπως στην Εύβοια ή την Ηλεία, τόνισε πως αυτό θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.
Επίσης, ο Επικεφαλής της ομάδας της Πολιτικής Άμυνας Χρυσήλιος Χρυσηλίου εξέφρασε πως «είναι εικόνες μιας ολοκληρωτικής καταστροφής, θλιβερές εικόνες. Ένα δάσος έχει καεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει σκηνές από το Μάτι. Είναι κρίμα…».
Σχετικά Νέα
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.
Αμαλιάδα: Εξιχνιάστηκε απάτη 12.400 ευρώ – Έστειλε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα προϊόντα που συμφώνησαν
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, απάτη.
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στα πανεπιστήμια
Ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές χωρίς να λείψουν ούτε φέτος οι καταγγελίες για παρατυπίες στη.
ΕΣΥ: Αυτές είναι 10 παρεμβάσεις που γίνονται προς όφελος του πολίτη
Τις 10 παρεμβάσεις που δρομολογεί το Υπουργείο Υγείας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών.