Η Μαρίνα Σάττι απαντά για τα χασμουρητά στη Eurovision, ενώ μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ

Ποικίλες αντιδράσεις και πολλαπλές ερμηνείες προκάλεσε ένα βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι από συνέντευξη τύπου στη Eurovision, την ώρα που μιλούσε η αποστολή του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα καταγράφηκε να χασμουριέται την ώρα που η τραγουδίστρια Εντεν Γκολάν από το Ισραήλ έδινε συνέντευξη σε ένα πάνελ στο Μάλμε της Σουηδίας, ενόψει του διαγωνισμού.

Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα σχόλια που προκάλεσε η στάση της με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Γεια σας! Για όλο αυτό που έχει προκύψει σήμερα… Κατ’ αρχάς δεν γνώριζα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ και εγώ και η ελληνική αποστολή έχουμε φέρει θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου κι αν πηγαίναμε.

Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα», είπε η Μαρίνα Σάττι.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα