

Η κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Κολομβίας θα ξεκινήσει πάλι τον Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού, Ερνέστο Λουτσένα, αν και οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.
Το πρωτάθλημα διακόπηκε τον Μάρτιο λόγω πανδημίας κορωνοϊού.
«Σήμερα τα καλά νέα για την Κολομβία είναι ότι την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου το αργότερο θα έχουμε ποδόσφαιρο», δήλωσε κατά τη διάρκεια νυχτερινής εκπομπής. «Οι αγώνες θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές. Το έχουμε πει από την αρχή, δεν θα υπάρχει πρόσβαση για τους φιλάθλους.»
Η Κολομβία, η οποία θα ολοκληρώσει περισσότερο από πέντε μήνες κλειδώματος στο τέλος του μήνα, πλησιάζει 600.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 19.000 θανάτους.
Σχετικά Νέα
Δήμος Αθηναίων: Οι δράσεις στον Λόφο του Στρέφη δεν έχουν καμία σχέση με τις μολότοφ στα Εξάρχεια
«Κάποιοι στη δημόσια συζήτηση σήμερα, στον απόηχο των επεισοδίων βίας στα Εξάρχεια, επιχειρούν, διαστρεβλώνοντας την.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Ασημένιος ο Καραλής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 6,05 μ.
«Πέταξε ψηλά» ο Εμμανουήλ Καραλής στο Νάντζινγκ της Κίνας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο κόντρα στον Αρμάντ Ντουμπλάντιςστον τελικό του άλματος.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με άνεση ο Καραλής πέρασε τα 6,05 – Συναγωνίζεται με τον Ντουμπλάντις για το χρυσό
Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο και συνεχίζει για το χρυσό.
Η Ελλάδα κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του Eurobasket 2029
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διοργανώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.