

Η Κίνα απέστειλε 53 τόνους σκηνών για να βοηθήσει την πληγείσα από το σεισμό Τουρκία την Κυριακή, ενώ σχεδιάζεται να παρασχεθεί περισσότερη βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο εγγύς μέλλον, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας CCTV.
H αποστολή των σκηνών έχει ξεκινήσει από τη Σαγκάη και αναμένεται να φθάσουν στην Κωνσταντινούπολη αργότερα την Κυριακή, μεταδίδει το κρατικό μέσο.
Αποστέλλονται με μεγάλα φορτηγά αεροπλάνα, σύμφωνα με βίντεο από το CCTV, και στόχος είναι οι σκηνές να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις διάσωσης, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης εγκλωβισμένων.
Η πρώτη παρτίδα προμηθειών από την κυβέρνηση της Κίνας, 40.000 κουβέρτες, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο, σύμφωνα με το CCTV.
Παράλληλα, η χώρα σχεδιάζει να στείλει ιατρικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων μηχανημάτων ηλεκτροκαρδιογράφησης, διαγνωστικών οργάνων υπερήχων, καθώς και ιατρικά οχήματα και νοσοκομειακά κρεβάτια στο εγγύς μέλλον, ανέφερε το CCTV.
Εντωμεταξύ, η 82μελής ομάδα διάσωσης που στάλθηκε από την κινεζική κυβέρνηση έφτασε στην Τουρκία την Τετάρτη, ανέφερε το CCTV.
Πηγή Reuters
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Ο επικεφαλής εσωτερικής ασφάλειας κατηγορεί τον Νετανιάχου για «προσωπική πίστη» – Νετανιάχου: «Λέει ψέματα»
Ο επικεφαλής των ισραηλινών υπηρεσιών εσωτερικής ασφαλείας, του Σιν Μπετ, που παύθηκε από τον.
Τα σενάρια για τη διαδοχή του Πάπα Φραγκίσκου – Οι καρδινάλιοι που θεωρούνται επικρατέστεροι υποψήφιοι
Μια δημοφιλής ρήση στους κύκλους του Βατικανού είναι ότι αν «μπαίνεις σε ένα κονκλάβιο.
Βαρθολομαίος για εκδημία Πάπ Φραγκίσκου: Στάθηκε φίλος και συμπαραστάτης του Οικουμενικού πατριαρχείου, γνήσιος φίλος της Ορθοδοξίας
«Μέσα στην ατμόσφαιρα της απόλυτης πασχαλινής χαράς, σήμερα το πρωί, Δευτέρα της Διακαινησίμου εβδομάδος,.
Για τρεις μέρες σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του πάπα Φραγκίσκου
Η σορός του πάπα Φραγκίσκου πρόκειται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για τρεις ημέρες..