Η κεντρική ομιλία του Ν. Κακλαμάνη

Παρουσία περίπου 2.500 φίλων του πραγματοποίησε, χθες, την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Κακλαμάνης εμφανίστηκε συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε για τα 30 χρόνια κοινής πορείας στην Α’ Αθηνών και τους κάλεσε σε μια ακόμη μάχη δίπλα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ιστορία της παράταξης, τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας κυριάρχησαν σε μια ομιλία με έντονα πατριωτικό περιεχόμενο, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στα καθημερινά προβλήματα της οικονομίας, της ανεργίας, της παιδείας και της υγείας.

Πρώτος προλόγισε τον Νικήτα Κακλαμάνη ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ακολούθησαν η νέα Δήμαρχος Χαλκιδέων, Ελένη Βάκα και ο 17χρονος Βαγγέλης Πιτσιδόπουλος, ενώ διαβάστηκαν επιστολές του Ευρωβουλευτή και πρώην Προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, οι οποίοι απουσίαζαν στο εξωτερικό.

Τελευταίος, πριν τον Ν. Κακλαμάνη, ανέβηκε στο βήμα ο καθηγητής Γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης, ο οποίος εξήρε τον αντιπρόεδρο της Βουλής για τη στάση του διαχρονικά σε κρίσιμα θέματα της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Μαριέττα Γιαννάκου, πολλοί συνυποψήφιοί του στην Α’ Αθήνας, παλιοί πολιτικοί του φίλοι, πολλά μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άνθρωποι του Πολιτισμού, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Κακλαμάνη αναφερόμενοι στις ιδιότητες του ως γιατρού, υπουργού, δημάρχου και αντιπροέδρου της Βουλής.

Σχετικά Νέα