

Το… μπαλάκι στην Ελλάδα πέταξε ο Ιμπραχίμ Καλίν σε συνέντευξη που έδωσε στο NTV.
Σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, ο προγραμματισμός μίας συνάντησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαρτάται από τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
“Δεν ξέρω αν θα γίνει συνάντηση στην Πράγα στις 6-7 Οκτωβρίου. Εξαρτάται από τα βήματα της ελληνικής πλευράς. Προς το παρόν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Μητσοτάκη”, είπε χαρακτηριστικά ο Καλίν.
Υπενθυμίζουμε ότι στη Νέα Σύνοδο Κορυφής ΕΕ+, στην οποία έχει προσκληθεί και η Τουρκία, είχε αναφερθεί και ο Κυριάκο Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στη ΔΕΘ. “Είμαι έτοιμος να τον συναντήσω και εκείνος δεν επιθυμεί να με δει. Εκτιμώ ότι θα συναντηθούμε και πάλι. Υπάρχουν ευκαιρίες τους επόμενους μήνες, στην Πράγα, η συνεδρίαση της ΕΠΚ που θα είναι η Τουρκία. Aλλά, θα πρέπει να ξέρει ότι σε ευρωπαϊκό φόρουμ προφανώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική επιχειρηματολογία και θα κληθεί να απαντήσει αν αυτή η ακρότητα συνάδει με μια χώρα που θέλει σχέσεις με Ευρώπη”, είχε αναφέρει ο Πρωθυπουργός.
Σχετικά Νέα
Πώς η ευρωπαϊκή διασύνδεση θα μπορούσε να αποτρέψει το μπλακ άουτ
Μια ενδελεχής έρευνα έχει ξεκινήσει ήδη στην Ισπανία και την Πορτογαλία για τους λόγους που προκάλεσαν την.
ΗΠΑ και Ουκρανία κοντά σε συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου,Ντόναλντ Τραμπ, Μάικ Γουόλτς, δήλωσε την Κυριακή ότι.
Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κ.Μητσοτάκης-Στο επίκεντρο οι ευρωπαϊκές προκλήσεις
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σήμερα Τρίτη.
Αυξάνονται τα όρια απαλλαγής από τον ΦΠΑ -Τι κερδίζουν και τι χάνουν οι μικρομεσαίοι
Την αύξηση του ορίου απαλλαγής από τον ΦΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις, προωθεί η.