

Για απαξιωτική και απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, καταγγέλλει τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής.
Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, διαφορετικά ζητάει από τον πρόεδρο της Βουλής να προκαλέσει την παραπομπή του κ. Γεωργιάδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Ακολουθεί η επιστολή της γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρόεδρο της Βουλής:
«Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Στη σημερινή τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με τρόπο ανοίκειο και απαξιωτικό στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κας Θεοδώρας Τζάκρη. Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του επί ερώτησης της βουλευτού είπε «Α! Ήταν της κυρίας Τζάκρη. Δεν έχει σημασία. Το αφήνω. Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη».
Το απρεπές και απαξιωτικό ύφος και περιεχόμενο της εν λόγω τοποθέτησης του υπουργού δε συνάδει με την υποχρέωση για αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών του Κοινοβουλίου. Καλούμε τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, ως άλλωστε οφείλει, άλλως καλούμε Εσάς κύριε Πρόεδρε όπως προκαλέσετε την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας και του άρθρου 77 παρ. 4 του ΚτΒ.
Με τιμή
Όλγα Γεροβασίλη,
Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.