

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί έντονα προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η Φώφη Γεννηματά, καθώς «απάλλαξε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, ορίζοντας στη θέση του τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος όταν διεξαχθεί η εσωκομματική αναμέτρηση στη Χαριλάου Τρικούπη, γεγονός που ορισμένοι το συσχέτισαν με την απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Φώφη Γεννηματά είναι αποφασισμένη να πορευτεί με τα πρόσωπα εκείνα που ακολουθούν πιστά την γραμμή του ΚΙΝΑΛ και όχι με εκείνους που ενδεχομένως να επιδιώκουν να καταστήσουν την παράταξη ένα μικρό κόμμα-παρακολούθημα της Νέας Δημοκρατίας.
Σχετικά Νέα
ΕΛΠΕ: Άντεξαν τη δοκιμασία, κινούνται δυναμικά για το μέλλον
Το 2020 αποτέλεσε χρονιά δοκιμασίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως «βεληνεκούς» και δυναμικής. Τα.
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
Από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και μετά αναμένεται η πληρωμή των πάνω από 650.000 δικαιούχων.
Πως θα λειτουργήσει και με ποιους κανόνες το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα
Ξαναζωντανεύει από αύριο, Δευτέρα, το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα, ενώ θα λειτουργήσουν και.
Τι λένε οι ειδικοί να προσέξουμε με το άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μην έχουμε νέα διασπορά
Σε συνθήκες ασφάλειας γίνεται αύριο Δευτέρα (18/1) η επανεκκίνηση του λιανεμπορίου. Μετά από σχεδόν.