

Η Fitch δεν προβλέπει πλέον ότι η αμερικανική οικονομία θα διολισθήσει σε ύφεση φέτος λόγω των διάφορων ενδείξεων για την ισχύ της οικονομίας, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος του οίκου αξιολόγησης, Μπράιαν Κούλτον.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Κούλτον εκτίμησε επίσης ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ θα μειώσει τα επιτόκια τρεις φορές εντός του 2024.
Την προηγούμενη χρονιά η Fitch υποβάθμιση την πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ στο AA+ από ΑΑΑ, επικαλούμενη την επιδείνωση των δημόσιων οικονομικών και τις διαπραγματεύσεις για το «ταβάνι του χρέους».
Σχετικά Νέα
Η Ισημερινή Γουινέα συζητά με τις ΗΠΑ την υποδοχή μεταναστών υπό απέλαση
Ο αντιπρόεδρος της Ισημερινής Γουινέας, ο Τεοντόρο Νγκέμα Ομπιάνγκ, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι.
Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών που ζήτησε ο Πούτιν – Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ινδικός στρατός: Πακιστανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τη νύχτα μαζικές επιθέσεις με drones και πυρομαχικά
Ο Ινδικός Στρατός ανακοίνωσε ότι τη νύχτα μεταξύ 8 και 9 Μαΐου 2025, οι.
Η Κίνα ζητά από τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν αμέσως το εμπόλεμο Σουδάν
Η πρεσβεία της Κίνας στο Σουδάν κάλεσε χθες Πέμπτη τους Κινέζους υπηκόους να εγκαταλείψουν.