Η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στα τρολ που της επιτέθηκαν για την εμφάνισή της

Με «ευχαριστώ», συνοδευόμενο από πολλές αιχμές, απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, στα δυσμενή σχόλια που έγιναν για την εξωτερική της εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια έγιναν με αφορμή ένα βίντεο, μόλις 59 δευτερολέπτων, στο οποίο η κυρία Αχτσιόγλου επέκρινε την κυβέρνηση για τα επιδόματα για τα καύσιμα. Όμως αρκετοί χρήστες θέλησαν να σχολιάσουν -όχι καλοπροαίρετα – ότι η ίδια έδειχνε στο βίντεο ταλαιπωρημένη, με πολλούς να χαρακτηρίζουν εύλογα τα συγκεκριμένα σχόλια ως σεξιστικά.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», τόνισε η βουλευτής σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα σε αυτούς, θέλησε να εξηγήσει περιληπτικά τι πράγματι βιώνει μία νέα μητέρα, εξηγώντας ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα, ένα μωράκι εκφράζει την αγάπη του κάνοντας σημαδάκια στο πρόσωπο των γονιών του, δεν πειράζει, κι ας χαλάει τα… πρότυπα ομορφιάς.

«Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», πρόσθεσε.

Η ανάρτησή της βρήκε στήριξη τόσο από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου αλλά και από τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος υπενθύμισε ότι η κυρία Αχτσιόγλου «έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει», ενώ τα σχόλια τόσο για την ίδια όπως και για κάθε κυρία στην πολιτική πρέπει να γίνονται «για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνισή της».

«Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!», έγραψε στο twitter.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα