

Η δωρεά μαχητικών αεροσκαφών F-16 από τη Δανία στην Ουκρανία θα καθυστερήσει για κάπιους μήνες, ανέφερε η εφημερίδα Berlingske, επικαλούμενη το υπουργείο Άμυνας της σκανδιναβικής χώρας.
Η Δανία επρόκειτο να προμηθεύσει τα πρώτα έξι από τα αεροσκάφη γύρω στις αρχές του νέου έτους, αλλά τώρα θα παραδοθούν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του β’ τριμήνου, ανέφερε το υπουργείο, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ο πρωθυπουργός της Δανίας τον Αύγουστο δεσμεύτηκε να στείλει 19 F-16 στο Κίεβο, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας των συμμάχων να παράσχουν προηγμένα όπλα στην Ουκρανία για να αποκρούσει το Κίεβο τη ρωσική εισβολή.
Σχετικά Νέα
Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Μαΐου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή απευθείας διαπραγματεύσεων μεταξύ Μόσχας και.
Ο Πούτιν προτείνει απευθείας συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Μαΐου
Απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Μαΐου πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος,.
Μακρόν: «Κλειδί» η ανάπτυξη συμμαχικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Η Γαλλία συζητά με εταίρους της για το πώς θα μπορούσαν να υποστηρίξουν με.