

Η κυβέρνηση της Δανίας ζήτησε από τις υγειονομικές αρχές της χώρας να επανεξετάσουν την απόφαση που έλαβαν, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σχετικά με τον αποκλεισμό του εμβολίου κατά της Covid-19 της Johnson & Johnson από το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας, μετέδωσαν σήμερα τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο TV2 και η εφημερίδα Ekstra Bladet, το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Δανίας θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο, δύο εβδομάδες μετά το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα.
Η καθυστέρηση οφείλεται στην παράδοση λιγότερων εμβολίων της Moderna, σε σύγκριση με τα αναμενόμενα, βάσει του ρεπορτάζ.
Η Δανία ήταν η πρώτη χώρα που απέκλεισε το εμβόλιο της J&J, λόγω μιας πιθανής σύνδεσης με μια σπάνια αλλά σοβαρή μορφή δημιουργίας θρόμβων στο αίμα.
Μια εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας δεν μπόρεσε να σχολιάσει αμέσως τις πληροφορίες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Διεθνής Αμνηστία: Ο στρατός της Ουγκάντας παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στο Νότιο Σουδάν
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην ανανέωση και.
Φρίντριχ Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας – H Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Βολιβία: Δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ο πρόεδρος Άρσε
Ο πρόεδρος της Βολιβίας, ο Λουίς Άρσε, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες.