

Στον σχεδιασμό μίας κοινωνικής πρωτοβουλίας για τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας (Ho.Re.Ca) με στόχο να τις βοηθήσει να ανταποκριθούν επιτυχώς στη νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία, προχώρησε η Coca-Cola στην Ελλάδα.
Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία, αντιμετωπίζει ολιστικά τις ανάγκες του σήμερα, προσφέροντας τα κατάλληλα εργαλεία για προσαρμογή στη νέα κανονικότητα, μετάβαση στη βιωσιμότητα και ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. Στρατηγικός συνεργάτης του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη που συμμετέχει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος με τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή του σε θέματα εκπαίδευσης, βιώσιμης ανάπτυξης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
Οι παροχές του Future Loading
Το πρόγραμμα ονομάζεται «Future Loading» και προσφέρει υποστήριξη και εργαλεία που θα βοηθήσουν ουσιαστικά τις μικρές επιχειρήσεις:
Να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα μέσα από ειδικές εκπαιδεύσεις και βέλτιστες πρακτικές γύρω από την ασφαλή λειτουργία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
Να προσελκύσουν πελάτες στις επιχειρήσεις τους – μέσα από πιστοποιήσεις ασφαλούς λειτουργίας που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά και δωρεάν προβολή τους σε ψηφιακά μέσα.
Από το βήμα του Delphi Economic Forum, η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη απεύθυναν ανοιχτή πρόσκληση σε εταιρείες, φορείς και Ιδρύματα να γίνουν συμμέτοχοι στην πρωτοβουλία αυτή, ώστε όλοι μαζί, να στηρίξουν τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου Ho.Re.CA, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας και συνδέεται άμεσα με τη συνολική ευημερία της χώρας. Μέχρι στιγμής, συνεργάτες της πρωτοβουλίας είναι η εταιρεία πιστοποίησης TÜV Austria, η ΜΚΟ Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον με το πρόγραμμα #Youth Empowered: The HoReCa Edition και η efood, οι οποίοι με ψηφιακά εργαλεία, εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις στηρίζουν την επανεκκίνηση του κλάδου. Παράλληλα, οι εμπνευστές της καλούν και άλλους συνεργάτες να γίνουν συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι της πρωτοβουλίας.
Σχετικά Νέα
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.
ΗΠΑ: Επιβάλλουν τέλη για τα κινεζικής κατασκευής πλοία στα αμερικανικά λιμάνια
Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν πως σχεδιάζουν να επιβάλουν λιμενικά τέλη στα κινεζικά πλοία σε μια.
BofA: Το μεγάλο rotation συνεχίζεται – Ελπίζουν για Ευρώπη ακόμη οι επενδυτές
Οι προσδοκίες για την παγκόσμια ανάπτυξη υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλά, αλλά οι ελπίδες για.