

Ηαεροπορική εταιρεία British Airways (BA) ακύρωσε περίπου 100 πτήσεις χθες και σήμερα από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, λόγω ενός «τεχνικού προβλήματος», όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Οι περισσότερες από τις πτήσεις της εταιρείας γίνονται κανονικά, όμως ορισμένες χρειάστηκε να ακυρωθούν, λόγω αυτού του «τεχνικού προβλήματος» που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Το αεροδρόμιο από την πλευρά του αναφέρει στον ιστότοπό του ότι «λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που επιλύθηκε τη νύχτα (…) μπορεί να υπάρξουν και σήμερα νέες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις».
Σύμφωνα με το πρακτορείο PA, που επικαλείται την εξειδικευμένη εταιρεία Cirium, ακυρώθηκαν συνολικά 175 πτήσεις μέσα σε δύο ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκαν περισσότεροι από 20.000 επιβάτες της ΒΑ.
Το συνδικάτο Unite έχει προγραμματίσει μια απεργιακή κινητοποίηση του προσωπικού ασφαλείας για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Χίθροου, κάτι που ενδέχεται «να επηρεάσει τα σχέδια ορισμένων επιβατών».
Σχετικά Νέα
Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;
Σύνταξη – επιμέλεια: Στέλιος Βασιλούδης Οι περικοπές στη διεθνή βοήθεια είναι μια κλήση αφύπνισης για.
Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Πούτιν και Μακρόν
Τηλεφωνικές επαφές με τους ομολόγους του της Ρωσίας και της Γαλλίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και.
Εκλογές στην Αλβανία: Πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία
Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται στην Αλβανία, όπου για πρώτη φορά εφαρμόζεται η επιστολική ψήφος. Ο Έντι.
Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας
«Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις για μία εκεχειρία, αλλά και για τη.