

Οι ρυθμιστικές αντιμονοπωλιακές αρχές της ΕΕ ξεκινούν σήμερα δύο έρευνες για το App Store και το Apple Pay της Apple, δηλώνοντας ότι οι περιορισμοί που επιβάλλει η κατασκευάστρια εταιρεία του iPhone ίσως να παραβιάζουν τους κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ.
Σύμφωνα με το Reuters, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η μία έρευνα θα εξετάσει την υποχρεωτική χρήση του συστήματος αγοράς εφαρμογών της ίδιας της Apple και τους περιορισμούς που στερούν από δημιουργούς εφαρμογών τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους χρήστες iPhone και iPad για άλλες, φθηνότερες επιλογές αγορών εκτός της συγκεκριμένης εφαρμογής.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά εστιάζει στους όρους, τις προϋποθέσεις και άλλα μέτρα για τη σύνδεση της υπηρεσίας Apple Pay σε εμπορικές εφαρμογές και ιστότοπους σε iPhone και iPad, μεταξύ άλλων.
Σχετικά Νέα
Με θετικό πρόσημο οι ευρωαγορές για τέταρτη μέρα σερί
Σε θετικό έδαφος τερμάτισαν οι ευρωαγορές, στην πλειοψηφία τους, διατηρώντας το κλίμα αισιοδοξίας μετά.
Τσάνταλης: Μαζικό σφυρί για την ιστορική οινοποιία
Ένα μαζικό σφυρί εις βάρος της ιστορικής οινοποιίας Τσάνταλη αναρτήθηκε σήμερα στην πλατφόρμα των.
Χρηματιστήριο: Τρίτη ημέρα ανόδου με εναλλαγή πρωταγωνιστών
Χωρίς διάθεση να διορθώσει εμφανίστηκε η Λεωφόρος Αθηνών, που συνέχισε για τρίτη ημέρα υψηλότερα.
ΟΛΠ: Παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων στην ΕΘΕ
Η ΟΛΠ Α.Ε. παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα για το έτος 2024 στην Ένωση Θεσμικών.