Η απόλυτη διαδραστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους (Βίντεο + Φώτο)

Στις 17, 18 και 19 Μαΐου 2019, το μυστήριο, οι ανακαλύψεις και η τεχνολογία σας περιμένουν για να σας συναρπάσουν. Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι εδώ για να προσφέρει μια πρωτοποριακή διαδραστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Ζήστε την μέσα από ένα καινοτόμο εορταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη μουσειοπαιδαγωγική δράση Museum in the Dark, μια εξερεύνηση στο… σκοτάδι για να γίνεται οι ήρωες της επικοινωνίας.

Κι αν η εξερεύνηση δεν είναι στα… ατού σας, υπάρχει και το εικαστικό εργαστήρι Χρωματίζοντας το Παρελθόν! Εκεί όπου μπορείτε να ζωγραφίσετε, να δημιουργήσετε και κυρίως εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο των τηλεπικοινωνιών, το παρελθόν και το μέλλον τους. Και να αποκτήσετε το δικό σας ξεχωριστό άλμπουμ με φωτογραφίες από το αρχείο του Μουσείου.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ σας περιμένει για να ζήσετε την εμπειρία της επικοινωνίας που ζωντανεύει με τη δύναμη της τεχνολογίας!

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν.
Κάντε κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr

Το Μουσείο λειτουργεί από το 1990, σε ένα ιδιόκτητο διώροφο κτίριο στη Νέα Κηφισιά. Διαθέτει χώρους στους οποίους φιλοξενούνται οι μόνιμες συλλογές του, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μικρή αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη και εργαστήριο. Εξωτερικά, διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την υποδοχή των επισκεπτών του, ενώ βρίσκεται κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Κηφισιάς.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 09:00-19:00 

Πρωτέως 25, 14564 Νέα Κηφισιά.
Τ: 210 6201899, 210 6201999
F: 210 8078119
E: otegroup-museum@ote.gr

Σχετικά Νέα