Ο κ. Κουτσούμπας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης σχολιάζοντας τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Έψαχναν πολύ καιρό να βρουν αυτό το φυντάνι;»
Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο Kontra και την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη απάντησε στο σχόλιο του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες χαρακτήρισε «φυντάνι» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ερωτώμενος για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι θέλει να συναντήσει τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και να του θυμίσει τα λόγια που είπε ο Μάο.
Αναλυτικά η απάντησή του:
«Εύχομαι ο κ. Κουτσούμπας να έχει αναρρώσει και θα ήθελα να τον συναντήσω στη Βουλή κάποια στιγμή. Για τον χαρακτηρισμό του “φυντάνι”, θα του θύμιζα τις λέξεις που γνωρίζει καλύτερα από μένα, του συντρόφου Μάο: “Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν”»