

ΗΑίγυπτος θα φιλοξενήσει έκτακτη αραβική σύνοδο κορυφής στις 27 Φεβρουαρίου για να συζητήσει τις «σοβαρές», όπως τις χαρακτήρισε, εξελίξεις για τους Παλαιστίνιους, σύμφωνα με ανακοίνωση του αιγυπτιακού υπουργείου Εξωτερικών που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.
Η σύνοδος κορυφής θα λάβει χώρα εν μέσω της περιφερειακής και παγκόσμιας καταδίκης της πρότασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναλάβουν οι ΗΠΑ τη Λωρίδα της Γάζας και να δημιουργηθεί μια «Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής», αφού πρώτα μετεγκατασταθούν αλλού οι Παλαιστίνιοι.
Πηγή: skai.gr
Σχετικά Νέα
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.
Η Ουγγαρία ακυρώνει συνομιλίες με την Ουκρανία για τα δικαιώματα μειονοτήτων
Η Ουγγαρία ακύρωσε συνάντηση με την Ουκρανία, με τη συμμετοχή ειδικών στα δικαιώματα μειονοτήτων,.
Νορβηγία: Αποεπενδύει από ισραηλινή εταιρεία λόγω εμπλοκής της σε εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, το μεγαλύτερο στον κόσμο με κεφάλαια ύψους περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,.