

Την ώρα που 23.000 άνθρωποι φαίνεται ότι έχουν σκοτωθεί στη Γάζα, καθημερινά πολλά πλοία μεταφέρουν εμπορεύματα από την Τουρκία στο Ισραήλ. Κάποια από αυτά μεταφέρουν προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν Ισραηλινοί στρατιώτες μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.
Η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.
“Την περίοδο 7 Οκτωβρίου-31 Δεκεμβρίου του 2023 συνολικά 701 πλοία εκτέλεσαν δρομολόγια από την Τουρκία προς το Ισραήλ. Κι αυτό σημαίνει πως ο μέσος όρος είναι 8 πλοία την ημέρα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών Αμτουλκαντίρ Ουράλογλου.
“Αυτό είναι απαράδεκτο. Ας μας ανακοινώσουν και πόσα πλοία της οικογένειας Ερντογάν συνέχισαν τα δρομολόγια τους προς το Ισραήλ. Στέλνουν προσευχές στην Παλαιστίνη και πλοία στο Ισραήλ” ανέφερε χαρακτηριστικά αντιδρώντας ο εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Ντενίζ Γιουτζέλ.
Σχετικά Νέα
Εξερράγη το ηφαίστειο Lewotobi Laki-laki στην Ινδονησία
Σύννεφα τέφρας —ύψους τουλάχιστον 8 χιλιομέτρων— εκτόξευσε το ηφαίστειο Lewotobi Laki-laki της Ινδονησίας, όταν.
Ισραελ Κατς: Το Ισραήλ θα «απαντήσει αναλόγως» στις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο
Οισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι επιτίθεται σήμερα σε στόχους της Χεζμπολάχ αφότου ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν.
Μάχη με 20 πυρκαγιές δίνει η Νότια Κορέα – Νεκροί δύο πυροσβέστες, άλλοι δύο αγνοούνται
Δύο πυροσβέστες βρέθηκαν νεκροί στη Νότια Κορέα και άλλοι δύο αγνοούνται καθώς περισσότερες από.
Βατικανό: Αύριο το μεσημέρι ο πάπας Φραγκίσκος θα ευλογήσει τους πιστούς από το νοσοκομείο
Σύμφωνα με πληροφορίες της αίθουσας τύπου του Βατικανού, αύριο το μεσημέρι ο πάπας Φραγκίσκος.