Η Αγγελική Παπάζογλου υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς (Βίντεο)

Μετά από πολύχρονη δραστηριότητα και αγώνες στην Αριστερά, η Αγγελική Παπάζογλου μπαίνει στον στίβο της αυτοδιοίκησης ως υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς.

Την Κυριακή 17/3, στο κατάμεστο Δημαρχείο Κηφισιάς η Αγγελική Παπάζογλου προτείνοντας ένα προοδευτικό Προγραμματικό Σχέδιο παρουσίασε το συνδυασμό «Κοινωνία Παρούσα» καθώς και τους υποψήφιους συμβούλους. Όπως η ίδια έχει αναφέρει η απόφαση να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας είναι  αποτέλεσμα της ανάγκης που αισθάνθηκε να γυρίσει  σελίδα η περιοχή με νέα πρόσωπα, φρέσκιες ιδέες και την Κοινωνία Παρούσα. Να δοθεί διέξοδο και έκφραση στον προοδευτικό κόσμο στην πόλη να συμμετέχει και να καθορίσει την πορεία των τοπικών υποθέσεων.

Στην παρουσίαση του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» για την Κηφισιά, Ερυθραία και Εκάλη στο Δημαρχείο της Κηφισιάς υπήρξε το αδιαχώρητο. Τόσο οι πολίτες της περιοχής όσο και πολιτικά και κυβερνητικά πρόσωπα κατέκλισαν την  αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, αποτυπώνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυναμική και τον αέρα  με τον οποίο η Αγγελική Παπάζογλου ξεκινάει το ταξίδι της στο Δήμο.

Η Αγγελική Παπάζογλου, η οποία από τον Οκτώβρη του 2017 είναι Συντονίστρια του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών, παρουσίασε αναλυτικά τα βασικά σημεία του Προγραμματικού Σχεδίου για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Κηφισιάς, προτάσσοντας τη συμμετοχή και την παρέμβαση της ίδιας της κοινωνίας.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» και μέλος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ανακοίνωσε το σχέδιό της, σημειώνοντας ότι στόχος της είναι η υλοποίηση ενός προοδευτικού προγράμματος με τομές, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία και το νέο θεσμικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί.

Όπως αναφέραμε στην εκδήλωση του Συνδυασμού υπήρξε πλήθος κόσμου και ηχηρές παρουσίες. Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση έδωσαν το παρών ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Τάσος Πετρόπουλος, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κα. Φωτεινή Κούβελα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θανάσης Δημάκης και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές και βουλεύτριες Αννέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη, Ελένη Αυλωνίτου, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μπαλάφας , η ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κα. Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης, ο εκδότης κ. Ηλίας Λιβάνης, η πρώην Ευρωβουλεύτρια και πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων των Γυναικών του Ευρωκοινοβουλίου κα. Άννα Καραμάνου και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.

Το παρών έδωσαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα. Σοφία Κορωναίου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Άκης Κατωπόδης, ο πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Δημήτρης Φωκιανός, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Πέτρος Δαμιανός , η υποψήφια Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κα. Αιμιλία Τζίβα και το μέλος της εκτελεστικής Επιτροπής των Οικολόγων Πράσινων κ. Τάκης Νικολακόπουλος.

Σχετικά Νέα