

Οι αφρικανικές χώρες έχασαν σχεδόν 55 δισ. δολάρια σε έσοδα από τα ταξίδια και τον τουρισμό σε τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα η επίτροπος της Αφρικανικής Ένωσης για τις υποδομές και την ενέργεια.
Η Αμανί Αμπού-Ζεΐντ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι λόγω του παρατεταμένου lockdown και του κλεισίματος των συνόρων που επιβλήθηκαν για να ανακοπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, η αεροπορική βιομηχανία θα υποστεί μεγάλο πλήγμα.
“Κάποιες αεροπορικές εταιρίες στην ήπειρο δεν θα τα καταφέρουν μετά την COVID-19”, δήλωσε.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.