

Η Hilton Worldwide Holdings ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη για το α΄ τρίμηνο που ήταν καλύτερα των προσδοκιών, αλλά τα έσοδα ήταν χαμηλότερα, καθώς η πανδημία οδήγησε σε μείωση της πληρότητας και των τελών διαχείρισης και franchise.
Η μετοχή ενισχύεται 2% προσυνεδριακά.
Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν στα 18 εκατ. δολάρια ή 6 σεντς ανά μετοχή, από τα 158 εκατ. δολάρια ή 54 σεντς ανά μετοχή πριν από έναν χρόνο.
Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 74 από τα 80 σεντς, υψηλότερα ωστόσο από τα 51 σεντς.
Τα έσοδα υποχώρησαν 12,9% στα 1,92 δισ. δολάρια, οριακά χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 1,93 δισ. δολάρια.
Τα έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο μειώθηκαν 22,6% στα 76,16 δισ. δολάρια, καθώς τα ποσοστά διαμονής μειώθηκαν 14,3% στο 56%.
Με εξαίρεση την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της Hilton δεν επηρεάστηκαν από την πανδημία μέχρι τον Μάρτιο, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Christopher Nassetta.
Σχετικά Νέα
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.