

«Το προσωπικό μας δεν τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, καθώς και τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρείας μας», δηλώνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Hellenic Train για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (7/9) στη Λιβαδειά, όταν οι πόρτες του τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.
«Απολογούμαστε για το περιστατικό», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι «και από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες».
«Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους, με στόχο να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές αυτό περιστατικό», δηλώνει η εταιρεία μέσω της ίδια ανακοίνωσης και καταλήγει: «Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της Hellenic Train
«Απολογούμαστε για το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στη Λιβαδειά, κατά το οποίο το προσωπικό μας δεν τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, καθώς και τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρείας μας. Από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους, με στόχο να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές αυτό περιστατικό.
Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».
Σχετικά Νέα
Τα νέα ντοκουμέντα για τη δράση κυκλώματος με παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων
Τα νέα βίντεο ντοκουμέντα από φαρμακεία της Αθήνας και Θεσσαλονίκης πλαισιώνουν τις καταγγελίες ασφαλισμένου.
Το Land Rover Defender της Αστυνομίας βγήκε στους δρόμους -Σε ποια περιοχή της Αθήνας κυκλοφορεί
Το σκληροτράχηλο μοντέλο θα συνδράμει στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας στη.
Ιωάννινα: Πτώση δέντρου λόγω των ισχυρών ανέμων – Καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα στο πάρκινγκ των ΚΤΕΛ
Οι ισχυροί άνεμοι που “σαρώνουν” το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων προκάλεσαν την πτώση δέντρου σε τρία.
Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως προχωράει σε ενίσχυση των μέτρων οδικής ασφάλειας σε όλη την.