

Η εξαγορά της Jump πέρυσι εντάσσεται στο ευρύτερο στοίχημα της Uber στις υπηρεσίες μικρομετακίνησης (micromobility), που θεωρείται πλέον το μέλλον της αστικής μετακίνησης, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες ηλεκτρικών ποδηλάτων και σε ευρωπαϊκές πόλεις.
«Θέλουμε να διπλασιάσουμε τις επενδύσεις στο micromobility», δήλωσε ο Κρίσταν Φριζ, επικεφαλής ΕΜΕΑ της Jump. «Έχουμε δει πόσο ωραία συνδυάζεται με τις βασικές μας δραστηριότητες και τις υπηρεσίες συνεπιβατισμού και θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο, ειδικά στην Ευρώπη», εξήγησε ο κ. Φριζ σε συνέντευξή του στο CNBC.
Σύμφωνα με την Uber, η υιοθέτηση των ποδηλάτων και σκούτερ στην Ευρώπη ξεπέρασε την αντίστοιχη ανταπόκριση στις ΗΠΑ στο τελευταίο οκτάμηνο. Με βάση τα στοιχεία της εταιρείας, περισσότεροι από 500.000 Ευρωπαίοι επέλεξαν το συγκεκριμένο είδος μεταφοράς το τελευταίο οκτάμηνο, πραγματοποιώντας 5 εκατ. διαδρομές συνολικά.
Σχετικά Νέα
Qualco: Ετοιμάζεται για είσοδο στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Στόχος η άντληση 70 εκατ. ευρώ
Τα σχέδιά της να προχωρήσει σε αρχική δημόσια προσφορά (IPO) για την είσοδο των.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.