H Norwegian Cruises ανακοίνωσε ότι ξεκινά κρουαζιέρες σε Καραϊβική και Ελλάδα από τον Ιούλιο

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τις κρουαζιέρες λόγω της πανδημίας, η Norwegian Cruise ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τα ταξίδια εκτός των ΗΠΑ, στα ελληνικά νησιά και την Καραϊβική.

Η επανεκκίνηση των ταξιδιών, σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα το Μαϊάμι, θα γίνει με μειωμένη χωρητικότητα, καλωσορίζοντας τους ταξιδιώτες στα πλοία «Norwegian Jade» και «Joy and Gem».

Η εταιρεία είχε ζητήσει από τις ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές να επιτρέψουν τον απόπλου από τα λιμάνια των ΗΠΑ ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της υποχρέωσης να είναι πλήρωμα και επιβάτες εμβολιασμένοι κατά της Covid-19.

Η Norwegian Cruise θα προσφέρει αρχικά επταήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά από τις 25 Ιουλίου και επταήμερα ταξίδια στην Καραϊβική, ξεκινώντας από τον κόλπο Montego στην Τζαμάικα και από τη La Romana, στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Αύγουστο.

«Ύστερα από ένα χρόνο από την αρχική αναστολή των ταξιδιών, ήρθε τελικά η στιγμή που μπορούμε να παρέχουμε στους πιστούς μας επισκέπτες τα νέα της μεγάλης επιστροφής της κρουαζιέρας μας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line, Χάρι Σομερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Reuters, τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται με ένα ισχυρό πρόγραμμα υγειονομικών μέτρων και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων υποχρεωτικών εμβολιασμών σε επισκέπτες και πλήρωμα, όπως και μαζικά τεστ για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα