

Στον μεγαλύτερο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα προσφοράς, συμμετοχής και διάρκειας, το No Finish Line, που για έκτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 25 με 29 Μαΐου, συμμετείχε η Lidl Eλλάς με δικό της περίπτερο, προσφέροντας φυσικό χυμό και ξηρούς καρπούς στους παρευρισκομένους.
Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 100 συνεχόμενες ώρες, κάθε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρήματα στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί” περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και όσες φορές επιθυμεί, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. για πρώτη φορά φέτος στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, καταγράφοντας χιλιόμετρα.
Το No Finish Line, που απευθύνεται σε όλο το κόσμο, εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης, στήριξης και συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις, μετατρέποντας τα χιλιόμετρα σε χρήματα για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.
Συνολικά 6.069 συμμετέχοντες, αναμεσά τους και εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς, κατέγραψαν 60.447 χιλιόμετρα, ενισχύοντας την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” με 20.149 ευρώ συμβάλλοντας στην υλοποίηση των παιδικών προγραμμάτων της.
Η Lidl Ελλάς, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε ενέργειες που στοχεύουν στην ανακούφιση των ευπαθών συνανθρώπων μας και δεσμεύεται να συνεχίσει να το κάνει με κάθε ευκαιρία.
Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/lidlhellas
Σχετικά Νέα
H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ
Μετατρέπουμε τους χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς και πρασινίζουμε τα δάση μας. Η we4all, o.
Νέο ΔΣ του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
Ηαντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής θα απαιτήσει τη σύνθεση πολλών επιμέρους λύσεων σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι.
Όμιλος ΤΙΤΑΝ και Ίδρυμα Π&Α Κανελλοπούλου στηρίζουν με συνολική δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ δράσεις για το παρόν και το μέλλον του φυσικού περιβάλλοντος
Ένα πολυεπίπεδο σχέδιο δράσης, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ, παρουσίασαν σήμερα το Ίδρυμα Παύλου.
Η Αττική Οδός μεταφέρει το μήνυμα της Οδικής Ασφάλειας στην αυριανή γενιά οδηγών
Τα παιδιά μας μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να είμαστε δίπλα τους και.