H ιδανική αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Μετά το φαγοπότι του Πάσχα ήρθε η στιγμή για μια μικρή αποτοξίνωση ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αποβάλει όλες τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν λόγω των πολλών λιπαρών τροφών, των γλυκών και του αυξημένου αλκοόλ.

– Αποφύγετε την κατανάλωση κρέατος για να δώσετε στον οργανισμό σας υγιεινές ανάσες χωρίς λίπος και χοληστερίνη.

– Βάλτε ως κυρίως μενού στο σπίτι ψάρι, περισσότερα όσπρια και λαδερά, ελαφριά ζυμαρικά με σάλτσες λαχανικών, συνοδευόμενα πάντα από σαλάτες εποχής.

– Έχετε πολλά γεύμα μέσα στην ημέρα, χρησιμοποιώντας ως σνακ φρούτα και φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών.

– Έχετε ένα ελαφρύ βραδινό, όπως σαλάτα ή γιαούρτι με φρούτα ή/και δημητριακά.

– Μειώστε το αλάτι στο φαγητό και αντί αυτού χρησιμοποιείτε κάποιο υποκατάστατο, λεμόνι, ξύδι και αρκετά μυρωδικά.

– Πίνετε αρκετό νερό και φτιάξτε αφεψήματα όλων των ειδών, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

– Ενισχύστε την καθημερινή σας φυσική δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα