Γυναικολόγος στην Ρόδο: Νέες μηνύσεις σε γυναίκες που τον καταμήνυσαν

Στην υποβολή ακόμη τριών εγκλήσεων εις βάρος ισάριθμων γυναικών που τον καταμήνυσαν και ειδικότερα εις βάρος δύο αλλοδαπών και μιας Ελληνίδας προχώρησε χθες ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας, που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Θα ακολουθήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες η υποβολή αντίστοιχων αγωγών ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου.
Ο ιατρός διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν ήδη καταθέσει στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης 19 από τις 21 γυναίκες. Ο κύκλος των καταθέσεών τους θα ολοκληρωθεί την 5η Μαΐου 2021 ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν ο ιατρός θα απολογηθεί πριν ή μετά.

Ο ιατρός σύμφωνα με τις πληροφορίες επαναλαμβάνει στις μηνύσεις του ότι έχει εξετάσει άνω των 30.000 γυναικών χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.

Διατείνεται ότι μέχρι και σήμερα χαίρει της απόλυτης εκτίμησής τους η οποία εκδηλώθηκε με την επιθυμία τους να συμπαρασταθούν ή να εξετασθούν ως μάρτυρες στην προσπάθεια της «διαπόμπευσης και του διασυρμού» του.
Διαψεύδει ως ψευδείς τους ισχυρισμούς των τριών γυναικών.

Εστράφη ειδικότερα εις βάρος μιας 31χρονης έγγαμης αλλοδαπής. Η γυναίκα διατείνεται ότι κατά τις ημέρες που ακολούθησαν το Πάσχα του 2020 εμφάνισε συμπτώματα ουρολοίμωξης και έκλεισε ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον διαθέσιμο τότε γυναικολόγο. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 2020. Όταν μπήκε στο γραφείο περιέγραψε στον ιατρό τα συμπτώματά της και όπως διατείνεται εκείνος επέμεινε ότι πρέπει να εξεταστεί και κολπικά.

Όπως περιγράφει, κάθισε στην γυναικολογική καρέκλα και εκείνος αντί να χρησιμοποιήσει την ειδική ιατρική κεφαλή για τον κολπικό υπέρηχο, όπως όλοι οι άλλοι γυναικολόγοι κάνουν, έβαλε το χέρι του στον κόλπο της και άρχισε με τα δάχτυλά του να κάνει έντονες κινήσεις οι οποίες ξεκάθαρα αφορούσαν, όπως διατείνεται, ερωτική πράξη.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι στις διαμαρτυρίες της, της είπε ότι το έκανε προκειμένου να δει αν έχει κάποιον πολύποδα ενώ όταν τινάχθηκε από την καρέκλα, εκείνος, όπως ισχυρίζεται, την έπιασε επίμονα, αντιλήφθηκε ότι το γεννητικό όργανο του ήταν σε στύση και πήγε να την φιλήσει. Διαμαρτυρόμενη τής είπε ότι τον παρεξήγησε και την παρέπεμψε στο ουρολογικό τμήμα λέγοντάς της ότι τελικά έχει ουρολοίμωξη.

Η δεύτερη μήνυση υποβλήθηκε εις βάρος μιας Ελληνίδας. Η συγκεκριμένη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι στις αρχές Μαρτίου του 2017, οπότε έμεινε έγκυος, ήταν 29 ετών. Τότε αναζήτησε έναν γυναικολόγο και της πρότειναν τον μηνυόμενο. Διατείνεται ότι πραγματοποίησε δυο επισκέψεις στις 14 και 21 Μαρτίου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Η επόμενη επίσκεψη προγραμματίστηκε για τις 31 Μαρτίου 2017 όπου και πήγε μόνη της καθόσον ο σύζυγός της εργαζόταν.

Στην αρχή, όπως υποστηρίζει, την εξέτασε κάνοντάς της κολπικό υπέρηχο με την ειδική ιατρική κεφαλή. Κατόπιν τούτου και χωρίς γάντια, κάτι που της έκανε εντύπωση, την άγγιξε με τα γυμνά του χέρια βάζοντας τα δάχτυλά του βίαια στον κόλπο της και κάνοντας ρυθμικές κινήσεις που αποτελούσαν, όπως διατείνεται, ξεκάθαρα σεξουαλική πράξη.

Η γυναίκα διατείνεται ότι πονούσε αφόρητα και ότι σηκώθηκε απότομα από την καρέκλα. Εκείνος, όπως ισχυρίζεται, την τράβηξε στην αγκαλιά του, την φίλησε στον λαιμό, άγγιξε τα οπίσθια της και της είπε «είσαι γλυκούλα».

Η τρίτη μήνυση του ιατρού στρέφεται κατά έτερης αλλοδαπής. Η συγκεκριμένη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, σε ηλικία 28 ετών, χρειάστηκε, να τον επισκεφθεί λόγω προβλημάτων στην έμμηνο ρύση της και για πόνους που αντιμετώπιζε. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα έφτασε με το σύζυγό της, το παιδί της και την πεθερά της. Κανείς όμως δεν μπήκε μαζί της μέσα στο κτήριο καθόσον το παιδί της μόλις ενός έτους τότε δεν ήταν καλά έκλαιγε και έμειναν για να το ηρεμήσουν. Επισκέφθηκε τον μηνυόμενο, κάθισε στην ειδική γυναικολογική καρέκλα της εξέτασης και χρησιμοποιώντας την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή προέβη σε κολπικό υπέρηχο.

Στο τέλος του υπερήχου έπιασε το χαρτί και την σκούπισε ο ίδιος. Μετά, όπως υποστηρίζει, της ζήτησε να μεταφερθεί στο ειδικό κρεβάτι και με πρόσχημα ότι ήθελε να την ελέγξει επειδή θήλαζε άρχισε να αγγίζει το στήθος της. Ισχυρίζεται ότι ο τρόπος που την εξέταζε δεν ήταν ο ιατρικώς ενδεδειγμένος αλλά σεξουαλικός. Με το άλλο του χέρι, όπως υποστηρίζει, άρχισε να βάζει τα δάχτυλα του στον κόλπο της και να τα κινεί έντονα, ενώ εκείνη είχε παγώσει από τον φόβο της και τον πόνο.
Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει, το μαρτύριο της τελείωσε και έτσι όπως σηκώθηκε σε τραγική ψυχολογική κατάσταση για να ντυθεί και να φύγει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ο μηνυόμενος την άρπαξε γυμνή όπως ήταν και την κόλλησε πάνω του. Τραβήχτηκε, όπως περιγράφει, με όλη την δύναμη που βρήκε πίσω, ντύθηκε βιαστικά και έφυγε τρέχοντας.