

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία της Δώρας, μετά την απολογία του σήμερα και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές τον Κορυδαλλού.
Αυτοκίνητα της Ασφαλείας Αγρινίου σε μία «καταδρομική» επιχείρηση οδήγησαν τον 30χρονο φερόμενο ως δράστη κατευθείαν στο υπόγειο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου και έκλεισαν κατευθείαν τις πόρτες με την μεταγωγή να κρατά ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί και να εξηγήσει, για ποιό λόγο προχώρησε στην πράξη του, σκοτώνοντας την 43χρονη πρώην σύντροφό του. Αμέσως μετά από την άφιξη του στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου έφθασαν και τα μέλη της οικογένειάς του, οι γονείς του, όπως και η αδερφή του.
“Ό,τι έκανε το έκανε για να καταφέρει να την γυρίσει πίσω”
Για μια ακόμη φορά η οικογένεια του 30χρονου ζήτησε δημόσια συγνώμη, δια στόματος της αδερφής του γυναικοκτόνου, λίγο μετά την απολογία του.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.