Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Σκότωσε την Άιντα και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε πίεση»

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα από τον συνήγορο των συγγενών της φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.

Ο κ. Βονικάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, 4 ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία και ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με τη σορό της γυναίκας στο φαρμακείο έκανε δυο κλήσεις σε γιατρούς!

Συγκεκριμένα την ώρα που, σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτός πραγματοποίησε δυο κλήσεις σε γιατρούς καθώς είχε ανεβάσει… πίεση και αναζητούσε συμβουλές και ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος ο δράστης φέρεται να σκότωσε την Άιντα στις 17.00 και στις 21.00 έκανε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που όμως δεν απάντησε για τυχαίο λόγο.

Στις 21.02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και ζήτησε μάλιστα να του υποδείξει ποιο χάπι να πάρει (από το φαρμακείο στο οποίο βρισκόταν), καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!

Επίσης ανέφερε πως «σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα».

Παράλληλα ανέφερε πως θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες, ενώ για τον δράστη τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική.


«Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη έχουν κακοποιηθεί απο τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει”, ανέφερε ο κ. Βονικάκης».

Μάλιστα μεταξύ αυτών των γυναικών είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του, μια πρώην σύντροφος από την Καβάλα, μια από τις Σέρρες και μια από την Αθήνα. Όπως τόνισε όλες οι γυναίκες θα καταθέσουν τα όσα βίωσαν από την κακοποιητική συμπεριφορά του συζυγοκτόνου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα