Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο συζυγοκτόνος «μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου»

Σοκάρει η μαρτυρία υπαλλήλου της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της, στην Καβάλα.

Η υπάλληλος, Βάσω Αφεντούλη, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τη σχέση του ζευγαριού και την απόφαση της μητέρας των δύο παιδιών να πάρει διαζύγιο.

«Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει ότι κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά η κ. Αφεντούλη.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανα άνοιξε», είπε για την ημέρα της δολοφονίας.

«Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του και έτσι πήραμε την αστυνομία», πρόσθεσε.

«Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η κ. Αφεντούλη.

Η κηδεία της φαρμακοποιού θα γίνει την Κυριακή το πρωί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα