

Συναγερμός σήμανε σε κατασκήνωση στο Γραμματικό, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, αφού πάνω από 60 εξ αυτών εμφάνισαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και αναγκάστηκαν να φύγουν εσπευσμένα.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία – που προκύπτουν κι από την ανάλυση φαγητού και νερού – τα εν λόγω παιδιά έκαναν εμετούς και παρουσίασαν υψηλό πυρετό, συμπτώματα που πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα.
Τι λέει η ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης
Η Μάγδα Αθητάκη, ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης μίλησε στο Live News για το περιστατικό, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το λάθος ήταν ότι επέτρεψε να γίνει επισκεπτήριο στην κατασκήνωση.
«Έκανα τη βλακεία να κάνω επισκεπτήριο. Σάββατο το απόγευμα έκανα το επισκεπτήριο και την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησαν τα κρούσματα» είπε η κυρία Αθητάκη.
«Εγώ έχω αναλύσεις και του δήμου και δικές μου. Μάλιστα η τελευταία ανάλυση ήταν 19/6 κι όταν έγινε το γεγονός επειδή έχω ISO και κρατάω δείγματα φαγητού, την επόμενη μέρα έστειλα στο Χημείο τα δείγματα. Βγήκε το αποτέλεσμα ότι τα δείγματα δεν είχαν κανένα πρόβλημα» επισημαίνει η ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Τρεις νεαροί οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων στα Διαβατά
Εξιχνιάσθηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Δέλτα, περιστατικό επίθεσης σε βάρος δύο ανηλίκων.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.
Κλειστό το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ στην Κάσο
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ.
Επεισόδια στη Νομική: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι έξι συλληφθέντες – Μόνο τρεις εξ αυτών δηλώνουν φοιτητές
Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν οι έξι συλληφθέντες που έφυγαν λίγο μετά τις 09:00 από τη.