Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για τη δολοφονία – Κατέθεσε η ψυχολόγος

Με την κατάθεση της κλινικής συμβούλου του ζευγαριού ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν από το σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Η ψυχολόγος, υπό καθεστώς μυστικότητας, κατέθετε για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον ανακριτή, όσα ειπώθηκαν στις συνεδρίες που είχε με το ζευγάρι.

Όπως μετέδωσε ο Ant1, είχαν κάνει 20 συνεδρίες και η ψυχολόγος φέρεται να είπε πως είχε διαπιστώσει τα προβλήματα του ζευγαριού από το πρώτο ραντεβού. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπροστά στον πιλότο περιέγραφε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ όταν εκείνος έφυγος από το δωμάτιο, η Κάρολαιν ζήτησε από την ψυχολόγο να τη βοηθήσει να χωρίσει, λέγοντάς της πως είναι εγκλωβισμένη.

Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο, φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να αποκάλυψε ακόμα στον ανακριτή ότι λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους με στόχο να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Τέλος, η ψυχολόγος φέρεται να είπε ότι λίγες μέρες πριν από τη διαλεύκανση της υπόθεσης ο Μπάμπης την είχε επισκεφτεί στο γραφείο της και επιχείρησε να της αποσπάσει πληροφορίες για τις σημειώσεις που είχε κρατήσει από τις συνεδρίες τους καθώς και να μάθει αν είχε πρόθεση να τις καταθέσει στις Αρχές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα