

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος την Τρίτη το πρωί αναμένεται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.
Ο δράστης κρατείται αυτές τις μέρες στη ΓΑΔΑ και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τι προβλέπεται ποινικά από εδώ και πέρα και ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή.
«Θέλω να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή»
Ωστόσο, όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει μια… επιθυμία: Αυτή είναι να φυλακιστεί σε μέρος κοντά στην κόρη του Λυδία, ούτως ώστε να μπορεί να τη βλέπει.
«Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ και ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Θέλω να τιμωρηθώ για ό,τι έχω διαπράξει. Αυτό που θέλω είναι να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή».
Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος κρατείται στον 70 όροφο της ασφάλειας από την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε με τον συνήγορό του έτσι ώστε να προετοιμάσουν την αυριανή του απολογία.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.