Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει η άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου της Καρολάιν είναι ία κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο θα φωτίσει την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά προκειμένου να εξεταστούν τα σενάρια και οι φημες περί παράνομων δοσοληψιών του του πιλότου αλλά και για τις σχέσεις του με την Καρολάιν.

Βέβαια, η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και επομένως σαφέστερα συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με στοιχεία.

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ, δεν έχουν προκύψει ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο, από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε κάνει με το ελικόπτερο ο 32χρονος πιλότος, χωρίς παρ’ όλα αυτά να προκύπτουν στοιχεία περί παράνομων δοσοληψιών ή περίεργων ταξιδιών που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο στοιχείο που θα φώτιζε περισσότερο την υπόθεση.

Όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 32χρονος πιλότος.

Η αφαίρεση της κάμερας, η εξαφάνιση της κάρτας μνήμης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και η σκηνοθεσία της δήθεν ληστείας από αδίστακτους αλλοδαπούς ληστές, οι οποίοι σκότωσαν τη σύζυγό του, συνηγορούν υπέρ του προσχεδιασμού του εγκλήματος.

Παράλληλα, προβληματικός θεωρείται μεταξύ άλλων ο ισχυρισμός πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο, ούτε πως δεν είχε κίνητρο για να σκοτώσει τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του. Κατά συνέπεια, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο φάκελός της θα παραμείνει ανοιχτός και θα διερευνάται διεξοδικά κάθε σημείο, μέχρι να αποκαλυφθεί η πάσα αλήθεια

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα