Γλυκά Νερά: Στον πιλότο ανήκει το αποτύπωμα στη μονωτική ταινία

Πέρασαν 28 ημέρες από τη σκληρή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με την αστυνομία να προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτύπωμα που βρέθηκε στη μονωτική ταινία, ανήκει στον 32χρονο πιλότο ενώ από τις περίπου 300 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που είδε, οι Αρχές έχουν «στενέψει» τη λίστα σε 20 άτομα.

Όμως, ακόμη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο 32χρονος Μπάμπης αν η γλώσσα που άκουσε να μιλάνε, ανήκει σε χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, είναι αλβανικά ή κάποια διάλεκτος Ρομά.

Ο βίαιος «ξανθός» που σιχαίνεται τις γυναίκες και ο «Γιάννης» κύριοι ύποπτοι της δολοφονίας της Καρολάιν
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η αστυνομία έχει επικεντρωθεί σ’ έναν συγκεκριμένο ύποπτο στην έρευνά της για την ανακάλυψη της ταυτότητας ενός εκ των τριών δραστών της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Η περιγραφή του ομοιάζει αρκετά με εκείνη του κακοποιού που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν, στο Αλεποχώρι.

Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ των θυμάτων και της συμμορίας και πιθανότατα αυτό το πρόσωπο έχει πληροφόρηση ακόμα και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, που ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα.

Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία είναι αρκετά ενώ υπάρχει και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα