Γλυκά Νερά: «Ούτε βλέμμα δεν έριξε στην Κάρολαϊν κατά τη διάρκεια της κηδείας – Δεν την αποχαιρέτησε ποτέ»

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που κάνει στενός φίλος της οικογένειας της Κάρολαϊν για τη στάση του συζυγοκτόνου στην κηδεία της 20χρονης κοπέλας.

Όπως περιγράφει στο TheNewspaper.gr η στάση του 32χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου στην κηδεία της 20χρονης στην Αλόννησο, γέννησαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του συζύγου της.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι», επισημαίνει.

«Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου ότι ο Μπάμπης τη δολοφόνησε» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

Το κλίμα στην Αλόννησο είναι πολύ βαρύ για τον πιλότο, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της Καρολάιν, αφού λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα