Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή ή όχι σε δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, διαβιβάζεται η δικογραφία για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την περάτωση της ανακριτικής διαδικασίας.

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης, εκλήθη από τον ανακριτή για να υπογράψει το πέρας της ανάκρισης.

Κατά συνέπεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Ειδικότερα, φέρεται να μη διαβιβάστηκε έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, αλλά ούτε και έγγραφο σχετικά με την κάμερα, καθώς η εταιρεία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημά του.

Από το τραπεζικό απόρρητο φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα