

Μέλη συμμορίας, που χτυπούν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.
Μεγάλη βαρύτητα. σύμφωνα με την ΕΡΤ, δίνεται στην μαρτυρία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει και νέα κατάθεση. Ίσως θυμηθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει τους αστυνομικούς να συνθέσουν το παζλ για το προφίλ των κακοποιών.
Το άλλο επίπεδο έρευνας αφορά τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για DNA και αποτυπώματα. Επίσης σαρώνεται η ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.
Μετά την επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ, πολλοί πολίτες επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές. Φαίνεται πως ο κύκλος των υπόπτων έχει στενέψει. Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών βρίσκονται συμμορίες ληστών με βίαιες συμπεριφορές. Η ταυτοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου.
Σχετικά Νέα
Χαλάνδρι: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Θύμα ένας 45χρονος
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό μοτοσικλετιστή συνέβη το βράδυ της Πρωτομαγιάς, γύρω στις 20:30,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 2 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Έσπερου μάρτυρος, Οσίας Ματρώνης εκ Ρωσίας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (01/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Τέμπη: Παιδιά ουρλιάζουν «το τρένο έπιασε φωτιά» ζητώντας βοήθεια – Νέα ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα
Τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη διαβίβαση της.