Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο «ληστής» που περιέγραψε ο συζυγοκτόνος

Ένα ολόκληρο σχέδιο για να καλύψει τη δολοφονία της συζύγου του. Μια ληστεία στα Γλυκά Νερά που δεν έγινε ποτέ, ένα σκίτσο που «έδωσε» στην αστυνομία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Από τη στιγμή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, (αν όχι νωρίτερα) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άρχισε να κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που θεωρούσε πως θα τον γλίτωναν από τη φυλακή.

Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή, πως στο σπίτι των Γλυκών Νερών είχε γίνει ληστεία. Πως ήταν τρεις δράστες και ο ένας, ο πιο «κοντός», εκείνος που του έπεσε το κάλυμμα του προσώπου και είδε τα χαρακτηριστικά του, ήταν εκείνος που σκότωσε την Κάρολαϊν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σκεφτεί κάθε βήμα για να αποπροσανατολίσει την αστυνομία. Έφτασε δε στο σημείο να δώσει στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή του «δράστη» που είδε.

Κάθισε μαζί με τους και περιέγραψε τον «ληστή». Με κάθε λεπτομέρεια των χαρακτηριστικών του… Το σκίτσο αυτό που έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ. με τις οδηγίες του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών έφερε στο φως η εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η κάμερα κατέγραψε το βράδυ του φόνου όσα σε ένα τριήμερο

Και ενώ όλοι περιμένουν την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν, νέα στοιχεία για τα όσα έγιναν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έρχονται στο φως.

Στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας» του τόπου του εγκλήματος, ο 32χρονος πιλότος ξήλωσε την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σαλόνι του σπιτιού, έβγαλε την κάρτα SD και την έκοψε κομμάτια για να την εξαφανίσει, όπως προκύπτει από την προανακριτική έρευνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την κατασκευάστρια εταιρία της κάμερας, προκειμένου να βρει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που παραμένουν. Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, το τριήμερο από 9 έως 11 Μαΐο, μέχρι την ημέρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Κάρολαϊν, η κάμερα έχει 365 εγγραφές.

Από τις 365 εγγραφές, οι 223 έχουν γίνει από τις 23.39 έως και 1.19 τα ξημερώματα, δηλαδή σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών, κάτι που προξενεί ερωτήματα. Γιατί σύμφωνα με τα όσα έχει πει στην αστυνομία ο δράστης, στο διάστημα αυτό υπήρξε ένας καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και το θύμα.

Όπως είπε ο τεχνικός κ. Καλέμης στο T-live, πιθανόν η κάμερα να ήταν προγραμματισμένη να κρατά snapshots αναλόγως την κίνηση που υπήρχε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα