Γλυκά Νερά: 2 ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία ο πιλότος

Τις αμέσως επόμενες ώρες, μέχρι το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέας ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν, για ασκηθεί ποινική δίωξη και να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν υποψιαστεί τον πιλότο και προσπαθούσαν να συνδέσουν ένα-ένα τα κομμάτια του πάζλ για να δέσουν την υπόθεση.

Ο Ν. Ρήγας, Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Αθήνας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι τα στοιχεία που έδιναν οι αρχές στη δημοσιότητα επίτηδες δεν ενοχοποιούσαν τον δράστη, μέχρι να συλλέξουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Από την πλευρά του, ο Γ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι οι συνάδελφοί του αστυνομικοί του είπαν ότι είχαν από την πρώτη στιγμή την υποψία ότι ο σύζυγος διέπραξε το έγκλημα.

«Τα πράγματα είναι περίεργα. Ο τρόπος που είναι ψαγμένο το σπίτι. Υπάρχουν κενά, μπορεί να μην είναι ληστεία. Λες να το έκανε αυτός; Ήταν εντελώς ψυχρός», ήταν μερικά από τα λόγια που του είχαν πει οι συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με την ομολογία του 33χρονου, ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και για περίπου δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία.

Για το πώς σκέφτηκε τη ληστεία, οι αστυνομικοί είπαν ότι τη ληστεία στο Αλεποχώρι που έγινε σε σπίτι συναδέλφου του πριν δύο χρόνια, την είχε αναφέρει στις πρώτες καταθέσεις του, πράγμα που ενισχύει το σενάριο ότι προσπάθησε να την αντιγράψει.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν ο τσακωμός, καθώς και υποτιμητικά σχόλια προς αυτόν και την οικογένειά του σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση που φέρεται να είχε κάνει η Καρολάιν, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Ο πιλότος ανέφερε ότι ο ίδιος έδεσε την Καρολάιν αφού τη σκότωσε και της έβαλε μια μπλούζα στο στόμα για να φαίνεται ότι με αυτό την έπνιξαν οι δράστες.

Στη συνέχεια σκότωσε και τον σκύλο στο πλαίσιο της σκηνοθεσίας της ληστείας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα