Γλυφάδα: Βίαιη επίθεση σε ηλικιωμένη για να της κλέψουν την αλυσίδα από το λαιμό – Δυο συλλήψεις

Στην σύλληψη μια 49χρονης και ενός 48χρονου που σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, προχώρησαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., το μεσημέρι της Δευτέρας (22.05.2023), στην περιοχή των Αχαρνών.

Οι δύο συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες μιας ληστείας που τελέστηκε με απίστευτη αγριότητα σε βάρος μιας 85χρονης γυναίκας, στις (13.04.2023), στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η βίαιη επίθεση σε βάρος της ηλικιωμένης έγινε για να της αφαιρέσουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες προσέγγισαν με το αυτοκίνητό τους, την 85χρονη που περπατούσε. Τότε η 49χρονη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα για να της αρπάξει τον σταυρό που φορούσε. Αφού της έσφιξε τον λαιμό με τα χέρια της, την έριξε στο έδαφος και την έσυρε, ασκώντας της πίεση μέχρι να κοπεί η αλυσίδα.

Η 85χρονη γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά και μέχρι και σήμερα, νοσηλεύεται κλινήρης στο σπίτι της, χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή της.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη και για συνέργεια σε ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν, ενώ έχουν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα